Tietoa tapahtumanjärjestäjille

kotikosmetiikka-tapahtumakalenteri
Kuva Engin Akyurt Pixabaystä

Helpottaakseni kiinnostuneiden löytämistä kosmetiikka kursseille, villiyrtti kursseille tai muihin vastaaviin tapahtumiin olen perustamassa maksutonta alan tapahtumakalenteria helenatur.com sivustoon.

Helenaturilla ei ole kaupallista toimintaa, eli sivustolla ei ole maksullisia linkkejä eikä muutakaan maksettua mainosta tai kaupallista rahoittajaa. Sivusto toimii ainoastaan kiinnostuksesta kotikosmetiikkaan ja luonnollisiin kosmetiikan raaka-aineisiin. Myös tapahtumakalenteri on maksuton.

Tapahtumakalenterin ideana on että kotikosmetiikan kursseja ja tapahtumia etsivät löytäisivät samasta paikasta useita vaihtoehtoja ympäri Suomen. Näin myös pienemmät tapahtumat saisivat lisää huomiota. 

Lähetä tapahtumatiedot osoitteeseen ctchelenatur@gmail.com tai käytä helenatur.com sivuston alapalkissa olevaa ”Ota yhteyttä” lomaketta. Tarvitsen kalenteriin 

  • linkin tapahtumaan
  • lyhyen kuvauksen kurssista tai tapahtumasta
  • ajankohdan  
  • paikkakunnan. 
  • näin alussa voin kuviakin julkaista max. yhden per yritys. 

Poistan itse vanhentuneet kurssit kalenterista säännöllisesti. Jos kurssi jostain syystä peruuntuu, ilmoitathan siitäkin niin poistan kurssin kalenterista.

Helenatur ei itse ota vastaan ilmoittautumisia eikä anna lisätietoa kursseista. Siksi tarvitsen suoran linkin tapahtuman sivuille josta asiakkaalle selviää kurssin paikka, ajankohta, hinta yms. tiedot.

Koska Helenatur on kotikosmetiikkaan ja kotikosmetiikan raaka-aineisiin erikoistunut sivusto, edellytän että tapahtumat liittyvät ko. aihepiiriin.

Terveisin Outi Lempa

www.helenatur.com

enEnglish